Maren i København 

Av Studieveileder Handelshøyskolen

Maren utveksling
Foto: Maren

Maren Fosser er veldig fornøyd med sitt aktive høstsemester i København og anbefaler det sterkt til deg som vurderer et semester i utlandet.

Hvorfor valgte du utveksling?  

Jeg dro på utveksling fordi jeg ønsket å prøve noe nytt, jeg ville ta fag som ikke var mulige på Ås, og få oppleve hvordan det var å studere i en storby.

Hva er dine erfaringer med utveksling?  

Det internasjonale miljøet på utveksling er fantastisk og det er så lett å bli kjent med andre om man bare tar en smule initiativ! Jeg er glad for at jeg valgte å ta et semester i København, da det er en levende by med mange forskjellige aktiviteter.  

Jeg har prøvd tre nye sporter, kajak, adventure race, og volleyball hvor jeg har blitt kjent med både lokale dansker og andre utvekslingsstudenter. Jeg har også ved flere anledninger dratt på fellespisning hvor man blir kjent med nye mennesker ved å dele mat over langbordet. I tillegg finnes det så mange koselige kafeer, og et uteliv for alle, enten du er danseløven eller den som foretrekker ølsmaking på en av Københavns mange lokale vertshus.  

Hva er dine tips til de som vurderer å dra på utveksling? 

  • Dra på utveksling!   
  • Ås gror seg fast i hjerteroten til enhver Thorvald og Tora, og det kan være lett å glemme at det finnes en verden utenfor. Ås forblir den samme selv om du er borte et semester. Samtidig kan du få minner for livet! 

Publisert - Oppdatert

Del på