Bachelor og master ved Handelshøyskolen før Deloitte

Av Emma Susanna Hidas

Sondre
Foto: Magnhild Hummel

Sondre Husby Damm var veldig fornøyd med både studie- og læringsmiljøet og tok både sin bachelor og master ved Handelshøyskolen. Før masteren var levert, ventet jobb hos Deloitte som Associate i forretningsområdet Audit & Assurance.

Hvorfor valgte du master i økonomi og administrasjon på NMBU?

Jeg startet studiene på bachelor økonomi og administrasjon og var storfornøyd med Handelshøyskolen NMBU, så jeg var ikke i tvil om hvor jeg skulle ta masteren. NMBU har flinke professorer som er engasjerte og brenner for sine fagfelt. NMBU tilbyr et faglig læringsmiljø der jeg utfordreres til å tenke selvstendig og ha en analytisk tilnærming. I tillegg til et vakkert campus å gå til hver dag har studentene et unikt samhold. Jeg har selv vært engasjert i studentrådet og anbefaler studenter å engasjere seg i studentforeninger for å bidra til godt studiemiljø. 

Hvorfor du valgte spesialiseringen Business Analytics på master økonomi og administrasjon og hvordan du opplever du relevansen av denne fagkombinasjonen i din kommende jobb?    

Jeg valgte BA siden det er en veldig spennende og fremtidsrettet retning. Jeg viste også at spesialiseringen har veldig flinke professorer som kan sette det vi skal lære i en større kontekst. Så synes jeg det er fint med litt mindre klasser, da kommer man tettere på medstudenter og får et bedre klassemiljø.  

Før masteren ble levert, fikk jeg jobb hos Deloitte som Associate i forretningsområdet Audit & Assurance.

Publisert - Oppdatert

Del på