Nå løfter vi området Kirkejordet

Av Per Johan Henrik Jorde

Tilsynshuset har fått nytt grusbelagt inngangsparti til den sørlige inngangen
Tilsynshuset har fått nytt grusbelagt inngangsparti til den sørlige inngangenFoto: Jan Roger Torp Sørby

Bra for brukerne - bra for oss!

I vår vil den som ferdes i området rundt Kirkejordet bli møtt av endringer i utearealet, og vi er allerede igang med noen av prosjektene. Det er vi i SKP i samarbeid med Nibio og Eiendomsavdelingen som har tatt initiativet til en opprustning, og det er Uteanlegg AS som er utfører av jobben.

Først ut er området rundt 3K, som er blitt løftet betraktelig. 3K fungerer som isolatavdelinger, og med ugress som tidligere har vokst helt inntil veksthusavdelingene blir det et stort trykk utifra på ulike skadegjørere gjennom sesongen, som gjerne vil inn i veksthusavdelingene. Derfor har området nå blitt skrapt for ugress, lagt på tjukk markduk og blitt pukket opp, så skadegjørere inntil husknuten blir ikke et problem fremover. Det er bra for våre brukere! 

Den sørlige inngangen til veksthuset i Tilsynshuset har også fått et nytt inngangsparti, som et ledd i at vi får inn flere spennende studentprosjekter der til sommeren.

Videre vil vi gjøre tilsvarende som ved 3K i arelet utenfor Kirkejordet Nord, og denne jobben vil utføres fortløpende de nærmeste ukene. Selve bygningen på Kirkejordet Nord fordrer også noen utbedringer, særlig når det gjelder mellomgangene mellom huset og veksthusgangene. Her er det Eiendomsavdelingen som kommer på banen og de har lovet å være ferdige innen utgangen av mai. 

I sommer har vi ansatt noen sommerarbeidere til å utføre maling på Kirkejordet, mens vi på SKP skal legge ny epoxymaling på gulvet inne i korridoren. Og nettinghuset ved siden av Kirkejordet Nord skal få nye vindskiver, det skal vaskes og males.

Alt i alt blir det er stort kvalitetsmessig og estetisk løft for hele området på Kirkejordet Nord, og vi gleder oss til at det blir både freshere og mer praktisk anvendelig.

Stort takk til Nibio, Eiendomsavdelingen og Uteanlegg AS for samarbeidet og planleggingen!

Publisert - Oppdatert

Del på