NMBU-studenter leder aksjekonkurranse

Av Kateryna Krutskykh

Studenter fra universiteter og høgskoler konkurrerer i Nordnets skoleduell om å få høyest avkastning på børsen. Denne uken troner Børsgruppen NMBU på topp.

Børsgruppen NMBU er en av studentgruppene som deltar i Nordnets skoleduell. Studentgrupper fra 14 studiesteder i Norge forvalter en portefølje på 100.000 kroner og konkurrerer mot hverandre og en portefølje bestående av analytikernes favoritter. På slutten av studieåret vil studentene som har fått høyest avkastning utropes som vinnere.

Foreløpig ledelse
Børsgruppen NMBU leder konkurransen ved innledningen av uke 46 foran Juridisk Finansklubb UiB og Aksjeklubben HiØ.  Det er foreløpig veldig jevnt mellom studentgruppene, men Børsgruppen NMBU satser på å stå på toppen av tabellen når konkurransen avsluttes i juni neste år.

Børsgruppen NMBU
Børsgruppen NMBU er en gruppe på cirka ti engasjerte studenter med interesse for aksjer og finans. Gruppen møtes en gang annenhver uke og diskuterer mulige kjøps- og salgsbeslutninger til porteføljen i Nordnets skoleduell. Du kan følge Børsgruppen NMBUs portefølje i konkurransen her: https://www.shareville.no/medlemmer/brsgruppen-nmbu/portfolios/236496/yield.

Dersom du ønsker å følge med på hvordan det går med Børsgruppen NMBU videre i konkurransen, kan du følge Nordnets skoleduell her: https://www.shareville.no/grupper/nordnet-skoleduell-1328, eller lese Finansavisens ukentlige oppdateringer i skoleduellen.

Børsgruppen NMBU ønsker flere medlemmer, og oppfordrer studenter ved NMBU som har interesse for aksje og børs til å ta kontakt på e-post: bors.nmbu@nmbu.no.

Publisert - Oppdatert

Del på