Spesialtilbud til studenter og ansatte med kjæledyr

Av Camilla Wiik Gjerdrum

Bildet viser en svart kattunge som holdes av en dyrepleier.
Dyresykehuset – smådyr tar imot alle dyr til vanlige poliklinikktimer for helsesjekk, vaksine, utredning med mer.Foto: Marius Svensen/JCP

Har du hund, katt eller et annet kjæledyr? Da kan dyret ditt være gratis på Dyresykehuset – smådyr mens du studerer eller jobber, ved bestilling av time hos veterinær.

Dyresykehuset – smådyr har en poliklinikk i tillegg til å drive dyresykehus døgnet rundt. Hos oss kan du komme og få vaksiner, helsesjekk, undersøkelse ved mistanke om sykdom og mye mer. 

Vi ønsker nå å gi et gratistilbud kun til NMBU-ansatte og studenter. Lever dyret ditt hos oss om morgenen når du kommer på jobb/til studiene, så er dyret hos oss hele dagen. Vi tar kontakt med deg når dyret skal undersøkes. Enten tar vi en prat over telefon, eller du kommer innom oss, alt etter hva som passer for deg. Når arbeids-/studiedagen er slutt, kan du hente dyret ditt i resepsjonen. Vi holder tett kontakt om hva vi finner, og eventuell behandling. 

Vi har tre plasser reservert for ansatte og tre for studenter på henholdsvis hund og katt i tillegg til plasser for gnagere/eksotiske dyr.

Vi sørger for kort lufting i løpet av dagen, og at dyret har vann og det det trenger. 

Ta kontakt med Dyresykehuset – smådyr på tlf.: 67 23 23 23 / smadyr@nmbu.no for timebestilling.

Timene på poliklinikken er viktige for veterinær- og dyrepleierstudentene. De deltar i helseundersøkelser og diagnostisering sammen med ansvarlig veterinær. Mange pasienter er viktig for studentenes mengdetrening.

Bidra til utdanningen av fremtidens dyrehelsepersonell – book time hos oss.

Publisert - Oppdatert

Del på